Cicée by Borhi Cecília - Blog

Színezd újra! Mielőtt még totál megfakulna…

2018. szeptember 20. - Borhi Cecília

szintanacsadas_01.jpg

Határozott célom volt olyan képi anyag létrehozása, melynek segítségével könnyebben megismertethetem, illetve illusztrálhatom a tanácsadás folyamatát. Szerencsére egy kedves barátnőm azonnal igent mondott a felkérésemre, aminek azért örültem különösképpen, mert Zsófi – a barátnőm – nem csak tökéletes fotóalany, de egy csodálatos ékszermárka, a Sophie Molnar Design büszke tulajdonosa is. Így az együttműködés során nem csupán mesés fotók születtek, de számos hasznos és újszerű információval gazdagíthattuk egymás tudásanyagát.

A kooperáció középpontjába végül azt helyeztük, hogy a két szolgáltatás – a színtanácsadás és az ékszerkészítés – tökéletesen kiegészítsék egymást, amit nem volt nehéz megvalósítani, hiszen a tanácsadás folyamata ideális alapot adott.

Először* az ügyfeleim által már jól ismert montázs táblák kerültek elő, melyek segítségével bemutathattam Zsófinak a különböző színtípusokat, azok legfőbb ismertetőjegyeit, és átvettünk pár öltözködési alapelvet is.

*Ugyan a színtanácsadás első lépése nálam az ismerkedés, mivel Zsófi régi barát, ezt átugrottuk!

szintanacsadas_02.jpg

Ezt követően a színtanácsadók legfőbb „fegyveréhez” nyúltunk, a színes kendőkhöz – és mindeközben tehetséges fotósunk, Péter, mindent lelkesen dokumentált. A különböző színekben pompázó anyagdarabok azt a célt szolgálják, hogy testközelből bemutathassam, mekkora eltérések érhetők el az összhatásban egyetlen árnyalatnyi különbséggel. Ahogyan a legtöbb ügyfelemre, Zsófira is ez volt a legnagyobb hatással, itt értette meg leginkább a színek befolyásoló erejét, és ekkor állapítottam meg a pontos színtípusát is.

Ő egyébként egy tavasz típus tél altípussal, és a lenti képek remekül illusztrálják, hogy a hozzá illő fűzöld mennyivel üdébb, élettel telibb hatást gyakorolt a megjelenésére, mint például egy okker sárga, mely inkább az ősz altípusúaknak áll jól.

borhi_cecilia_szintanacsadas.jpg

Igaz, Zsófi a fotózás miatt sminkben érkezett a tanácsadásra, az ügyfelektől általában azt kérem, hogy ha tehetik, a legtermészetesebb formájukban jöjjenek el hozzám, tehát smink nélkül. Erre azért van szükség, mert ezáltal még dominánsabban jelennek meg a színes kendők által illusztrált különbségek, és még a „laikus” szemnek is azonnal észlelhetővé válik a megfelelő szín hatása a megjelenésre.

Miután alaposan kielemeztük a legideálisabb színeket és azok optimális árnyalatait, illetve átvettünk pár öltözködési alapszabályt, át is tértünk a kiegészítők világára, ahol a kooperációnk igazán ki tudott teljesedni. Zsófi drágakőszakértői tudása révén azonnal meg tudta állapítani, hogy mely szín, melyik kövekben érhető el, és melyiknek, milyen hatása van a viselőjére. A projekt végére ráébredtünk, hogy sokkal jobban kiegészíti a két szakma egymást, mint azt elsőre gondoltuk!*

szintanacsadas_08.jpg

*Ennek bizonyítására hamarosan egy nyereményjátékkal készülünk a követőink számára, melyről Zsófi Facebook oldalán értesülhetsz majd, amit természetesen én is megosztok majd a Facebook oldalamon!

Csodálatos és tanulságos nap volt! A sikeres együttműködés pozitív hatásait szeretnénk mások számára is elérhetővé tenni, így a kooperációnk nem merül ki ebben a projektben. Továbbra is örömmel erősítjük egymást, és alkotunk tökéletes párost, ha egy ügyfelünk igényt tart rá! Amennyiben te is szeretnéd megtapasztalni a két szolgáltatás együttes erejét, keresd meg nyugodtan bármelyikünket. Ha „kicsiben” kezdenéd, és elsőként csak a színtanácsadáson szerzett ismereteket szeretnéd beépíteni a mindennapjaidba, keress fel bizalommal elérhetőségeim bármelyikén!

Szeretettel,
Cecília

A bejegyzés trackback címe:

https://ciceestylist.blog.hu/api/trackback/id/tr7414240093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása