Cicée by Borhi Cecília - Blog

5 bevált tipp, hogy megtaláld a tökéletes fehérneműt!

2019. február 13. - Borhi Cecília

onbizalom_es_fehernemu.jpg

Nincs vonzóbb egy magabiztos Nőnél, ez tény! Azonban az önbizalom egy roppant komplex dolog, melynek megannyi része és irányzata van, mondhatni, hogy egy valódi útvesztő, ami állandó gondoskodás nélkül vad és burjánzó rengeteggé változik. Miként ápolhatjuk vagy építhetjük vissza az egészséges önbizalmunkat, és válhatunk ezáltal vonzóbbá? Ma erre mutatok egy szuper "trükköt"!

A szexualitás része az életünknek, bármennyire is prűden állunk a témához, ezért nem szabad megfeledkezni róla. Persze jelen esetben nem csupán a biológiai szükségleteink kielégítésére gondolok - if you know, what I mean -, hanem a nőiesség megélésére, az intimitásra, az önmagunk iránt érzett szenvedélyre. Arra, hogy milyen tükörkép köszön vissza nekünk reggelente, vagy éppen milyen érzelmekkel bújunk ágyba.

Van egy "réteg", mely a puszta meztelenségünk, és a külvilág felé prezentált "álruhánk" között húzódik, ez pedig nem más, mint a fehérnemű! Az egyik legfontosabb eszköze az önbizalmunknak! Hogy miért?

Az önbizalom és a fehérnemű kapcsolata

Képzeljük el a szituációt, hogy egy friss párkapcsolatban elérkezünk arra a szintre, mikor képbe kerül az intim együttlét. Az érzelmek felfokozva, a szívünk majd kiugrik a helyéről. És a nők 85% NEM MER világosban szeretkezni, de még levetkőzni sem! Nem tudsz azonosulni a helyzettel, mert boldog párkapcsolatban élsz? Akkor mondom így: közeleg a Valentin nap, és meg szeretnéd lepni a párod egy szenvedélyes éjszakával. A statisztika közel ugyan az! Pedig ott virít rajtunk a frissen vásárolt, sokszor méregdrága fehérnemű, vad, lángoló piros színben, de nem merjük megmutatni, mert egy kissé bevág, folyton elcsúszik, kikandikál a "hájunk", és mert nem úgy nézünk ki benne, mint a nő a plakáton.

Tudom, hogy ezt érzed, mert én is éreztem, és minden barátnőm, ismerősöm, ügyfelem beszámolt már hasonló szituációról! Nem mernek szűk ruhát viselni, mert látszik, ahogy a bugyi itt-ott bevág, nem mernek levetkőzni a párjuk előtt, és ami a legszörnyűbb, reggelente undorral méregetik magukat a tükör előtt, mielőtt felöltöznének, újra, az egy számmal nagyobb ruhákba, csak hogy elfedjék, ami "ott sincs". Pedig a megoldás sokkal egyszerűbb lenne: tökéletes fehérneműt viselni!

tokeletes_fehernemu_es_onbizalom.jpg

Tippek a fehérnemű vásárláshoz, amik nekem is segítettek!

1. Szeresd Önmagad!

A legfontosabb pont, ami egyben a legnehezebb is, ugyanakkor ahhoz, hogy növelhessük az önbizalmunkat, előre meg kell szavaznunk magunknak valamennyi magabiztosságot, ami az elfogadásból és a szeretetből adódik össze. Gyönyörű körforgás ez, ami tudatosságon és szereteten alapszik.

FONTOS! Az elfogadás nem egyenlő a belenyugvással! Míg előbbi egy aktuális állapot elismerése csupán, addig az utóbbi hosszútávra szól, és gyakran végleges.

Tehát, ha éppen rendelkezel pár plusz kilóval, tegyél érte hosszútávon, hogy ez megváltozzon, de ne szeresd magad kevésbé, mert ÉPPEN MOST más az alkatod, mint amilyen volt, vagy amilyet szeretnél! Fogadd el, és ne akard magad kisebb méretbe "passzírozni", mint ami valóban ideális. Ebben az esetben TÉNYLEG nem a méret a lényeg, hanem a kisugárzás!

2. Ne a divatot kövesd, hanem a megérzéseidet

Persze, tudom, hogy roppant vonzó egy gyönyörű modellen, influenceren vagy hírességen virító fehérnemű szett, ami frissen és ropogósan érkezett a "kifutóról'. Talán még az alkatod is hasonló az övékéhez, így miért is ne azt vennéd meg!? Nos, elsősorban azért, mert a női test egyik legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy teljesen eltér egymástól, így, ami "hasonlónak" tűnik, az gyakran teljesen más, legalábbis ha kényelemről van szó! Emellett fontos, hogy stílusában is tudj azonosulni az adott kialakítással, és hogy MINDEN pontján komfortos legyen.

3. Minőség mindenekfelett!

Vásárolj tudatosan! Ez az egyik legfőbb mottóm, amit szigorúan betartok, és amit minden ügyfelemnek rendszeres alkalmazás mellett írok elő receptre. Most nem megyek bele a környezeti hatásokba, melyeket a "fejetlen vásárlással" okozhatunk, inkább a komfort oldaláról közelítem meg a dolgot. Mikor érzed magad kényelmesebben és magabiztosabban, ha 100% pamut vagy minőségi csipke és egy leheletnyi elasztán simul a testedre, vagy ha műszál, viszkóz és társai? Ugyan a minőségért cserébe elkérik az árat, ugyanakkor az adott fehérnemű valódi komfortot fog nyújtani számodra, sokkal hosszabb távon, mint az olcsóbb társai.

Extra tipp: Érdemes figyelni a leértékeléseket, illetve a kuponnapokat, mert remek ajánlatokat lehet kifogni, mind a fizikai, mind az online üzletekben, és így máris kedvezőbb áron juthatsz hozzá a minőséghez!

4. Kérj szakértő segítséget

Még egy pont a "drágább" fehérneműk javára, hiszen egy speciálisan erre szakosodott márka üzletében nagyobb eséllyel tudnak számodra szakértő segítséget nyújtani az ideális fazonok és darabok kiválasztásában, mint egy multibrand-nél, ahol a fehérneműrészleg csupán egy, a sok közül. Mindenki más márkára és üzletre (ergo személyzetre) esküszik, de róluk csak pozitívumokat hallottam eddig, és néhányukkal nekem is jók a tapasztalataim: Triumph, Calzedonia, Women'secret, Victoria's Secret.

tokeletes_fehernemu.jpg

5. Vásárolj több szettet és aktualizálj!

Az ember változik, ha nem is évről-évre, de viszonylag gyakran. Ha nem éppen a testünk alakul át, akkor az ízlésünk formálódik, és így tovább. Ez teljesen normális, mindenki átélni, te is, én is, mások is. Éppen ezért fontos, hogy mindig aktualizáljuk a ruhatárunkat, beleértve a fehérneműs fiókot is, és kiszelektáljuk a már használhatatlan darabokat. Kicsi, nagy, nem tetszik a stílusa, kopott, bolyhos, stb.? Kukába vele, vagy ha jó állapotban van, akkor mosásba és ajándékozd el!

A lényeg, hogy ne tárold, és végképp ne hordd, ha már nem nyújt teljeskörű komfortot!

Az új darabokból pedig, amik tökéletesen beválnak érdemes lehet egyszerre több szettet beszerezni, hiszen könnyen megeshet, hogy mire aktuálissá válna a csere, már nem lesz a kínálat része.

Amennyiben betartod ezeket a pontokat, garantálom, hogy megtalálod az ideális fehérnemű(ke)t! Ne feledd: Hordj TÖKÉLETES és komfortos fehérneműt, légy általuk magabiztosabb, és válj vonzóbbá! Ha mindezek ellenére mégis úgy érzed, hogy még több segítségre lenne szükséged, hogy elérhesd az "aztadejólnézelki" hatást, keress meg bizalommal! :)

Szeretettel,
Cecília

Képek (kivéve a borító): Konkoly Tibor, Kreatív menedzser: Horváth Petra

A bejegyzés trackback címe:

https://ciceestylist.blog.hu/api/trackback/id/tr6414619824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása