Cicée by Borhi Cecília - Blog

5 bevált tipp, hogy megtaláld a tökéletes fehérneműt!

2019. február 13. - Borhi Cecília

onbizalom_es_fehernemu.jpg

Nincs vonzóbb egy magabiztos Nőnél, ez tény! Azonban az önbizalom egy roppant komplex dolog, melynek megannyi része és irányzata van, mondhatni, hogy egy valódi útvesztő, ami állandó gondoskodás nélkül vad és burjánzó rengeteggé változik. Miként ápolhatjuk vagy építhetjük vissza az egészséges önbizalmunkat, és válhatunk ezáltal vonzóbbá? Ma erre mutatok egy szuper "trükköt"!

Tovább

Hamvas Istennők - avagy a Tél típusok átfogó jellemzése

img_4143.jpg

Régóta foglalkozom divattal és pár éve már színtanácsadással is. Határozott fejlődést látok kis hazánkban ezeket a témákat illetően, mégis úgy érzem, még mindig rengeteg homályos folt van, ami miatt sokakban téves elképzelések, definíciók élnek. Instagram oldalamon többek között ezeknek a "mítoszoknak" a lerombolását vettem célul, illetve a tanácsadást és inspiráció nyújtást. Mivel igyekszem minden felületen hatékonyan kommunikálni követőimmel/ügyfeleimmel, így könnyebben leszűrhetem, hogy milyen területeken dominál jobban a bizonytalanság. Ilyen például az úgynevezett színtípusok fogalomköre, mely bizonyos "szakembereknek" és téves információkon alapuló írásoknak köszönhetően hibásan kezdett el terjedni a köztudatban.

Tovább

Tippek a tökéletes szetthez egy céges ünnepi vacsorán/partyn

img_3473.jpg

Kicsivel több, mint két hét választ már csak el bennünket a Szentestétől, ami azt jelenti, hogy a legtöbb cégnél javában szervezik az ünnepi partykat/vacsorákat. Az elmúlt évek során nem egy ügyfelem fordult már hozzám kétségbeesetten, hogy mit viseljen egy ilyen eseményen. Ha rövid választ kéne adnom, akkor bármit, ami kényelmes, és illik az adott cég filozófiájához. Ha hosszabban, akkor íme, pár tipp, aminek a segítségével te is könnyebben alakíthatod ki a tökéletes szettet!

Tovább

Színezd újra! Mielőtt még totál megfakulna…

szintanacsadas_01.jpg

Határozott célom volt olyan képi anyag létrehozása, melynek segítségével könnyebben megismertethetem, illetve illusztrálhatom a tanácsadás folyamatát. Szerencsére egy kedves barátnőm azonnal igent mondott a felkérésemre, aminek azért örültem különösképpen, mert Zsófi – a barátnőm – nem csak tökéletes fotóalany, de egy csodálatos ékszermárka, a Sophie Molnar Design büszke tulajdonosa is. Így az együttműködés során nem csupán mesés fotók születtek, de számos hasznos és újszerű információval gazdagíthattuk egymás tudásanyagát.

Tovább

Az „aztadejólnézelki” hatáshoz vezető út

_dsc0222.jpeg

Annak ellenére, hogy a színtanácsadás nem teljesen újkeletű fogalom idehaza, az emberek többségében téves elképzelések uralkodnak a szakmát illetően. Ennek számos oka van, az egyik legfőbb, hogy az interneten rengeteg hiányos vagy helytelen információ található ebben a témában (is). Derítsünk fényt az igazságra, tisztázzuk, hogy valójában mit jelent a színtanácsadás, és hogy milyen hozzáadott értékekkel távozhatsz tőlem, ha igénybe veszed ezt a szolgáltatást.

Tovább

Cicée - avagy az elnevezéshez vezető út története

borhi_cecilia_04.png

Az egyik leggyakoribb kérdéskör mellyel a cég elindulása óta napi szinten találkozom, az az elnevezéssel kapcsolatos: Mit jelent a Cicée? Miért pont ez lett a vállalkozás neve? Hogyan kell kiejteni? Mit jelképez a logó? És még sorolhatnám. Mivel úgy veszem észre, hogy ez egy eléggé érdekes téma az ügyfeleim számára, gondoltam összefoglalom egy cikkben a név és a logó történetét, hogy mindenki könnyedén megtalálhassa a kérdéseire keresett válaszokat. Fogadd szeretettel!

Tovább
süti beállítások módosítása